Termeni & Conditii

Bine ai venit la CRMconnect. Ne bucuram sa te avem alaturi si speram sa-ti fie de mare ajutor tot ceea ce avem sa-ti oferim.

Te rugam sa parcurgi cu atentie Termenii deoarece acestia au valoare contractuala intre tine si CRMconnect.ro.
CRMconnect.ro este operat de catre Ventacore SRL si poate fi numit in continuare „CRMconnect” sau „Noi”.

Termenii acestia guverneaza utilizarea site-urilor si solutiilor legate de acesti Termeni. Termenul de „Site-uri” face referire la oricare site-uri sau servicii oferite pe Site-urile noastre.

In mod automat esti de acord cu acesti Termeni si cu Politica de Confidentialitate prin simpla utilizare si autentificare in Site-urile noastre.

Termeni si Conditii Utilizare Servicii & Solutii CRMconnect

Prin abonarea la serviciile CRMconnect (“Servicii”) furnizate de catre Ventacore SRL in relatia cu Solutia CRMconnect Cloud (“Software”), gazduit pe platformele CRMconnect Cloud (“Platforma Cloud”) sau on-premises (“Stocare proprie”), dumneavoastra (“Client”) sunteti de accord cu urmatoarele termene si conditii (Acord”).

 1. Durata Acordului

Durata initiala a fiecarui abonament este specificata in momentul crearii contului. Abonamentele se reinnoiesc automat la finalul fiecaruia pentru perioade suplimentare, doar daca una dintre parti decide contrariul prin notificarea scrisa a celeilalte parti cu cel putin 30 zile inainte de expirarea abonamentului. 

 1. Definitii

Utilizator activ

Utilizatorul activ este o persoana autorizata de Client sa utilizeze Serviciul (Serviciile) inclusiv administratorii de Cont, angajatii, consultantii, orice alt utilizator activ in Software, care este autorizat sa acceseze si sa utilizeze Software-ul. Nu sunt considerati Utilizatori activi, conturi utilizate de personae externe sau conturi dezactivate care au doar un acces limitat in Software prin intermediul facilitatilor portalului.

Aplicatie

“Aplicatie” este o functie speciala sau un grup de caracteristici disponibile pentru instalarea Software-ului, mentionata in lista de preturi a website-ului CRMconnect, care este creat, dezvoltat, licentiat sau detinut de catre Ventacore SRL. Termenul include, de asemenea, orice update, upgrade sau alte modificari cum ar fi aplicatii software si versiuni ale acestora.  

Formular de comanda

Inseamna formularele de comanda online sau offline generate de CRMconnect si/sau comenzile de activare pentru Servicii in conformitate cu Termeni si Conditii Utilizare Servicii & Solutii CRMconnect.

API

Inseamna interfatele de programare ale aplicatiilor dezvoltate, activate sau licentiate catre Furnizor, care permit Utilizatorului sa aceeseze anumite functionalitati oferite de Serviciu (Servicii).

Date protejate

Reprezinta datele cu caracter personal primite de catre noi de la sau in numele dumneavoastra in legatura cu indeplinirea obligatiilor noastre comform acestor Termeni si Conditii Utilizare Servicii & Solutii CRMconnect, excluzand orice date personale primite de noi de la dumneavoastra. in legatura cu aplicarea acestor Termeni.  

Module Suplimentare

Un modul suplimentar este un director al fisierelor de cod sursa sau un set de customizari (bazate pe PHP) create intr-o baza de date care adauga functii sau schimba comportamentul de baza al software-ului. Poate fi dezvoltat de catre Client, CRMconnect in numele Clientului sau de catre o terta parte.

Modul Suplimentar contra-cost

Un modul Suplimentar contra-cost este un Modul Suplimentar pentru care Clientul alege sa plateasca o taxa de dezvoltare si eventual mentenanta in scopul de a beneficia de asistenta, upgrade si servicii de remediere a erorilor.

Bug/Eroare

Orice defectiune a Software-ului sau a unui modul suplimentar contra-cost care are ca rezultat o oprire completa, erori de urmarire sau incalcare a securitatii si nu este cauzata in mod direct de instalare sau configurare defectuoasa, este considerate o Eroare.

 1. Acces, utilizare si restrictii privind Software-ul

Clientul utilizeaza Software-ul gazduit intr-o infrastructura Cloud, care este gestionata integral de catre Ventacore SRL si accesata de la distanta de catre Client sau acesta poate alege una din optiunile Self-Hosting/On-premise.

In functie de tipul abonamentului, resursele cloud pot fi sclalate.

Sub rezerva respectarii de catre Client a Termenilor si Conditiilor de Utilizare a Serviciilor & Solutiilor CRMconnect (inclusiv, fara limitare, toate obligatiile de plata), CRMconnect acorda Clientului si Utilizatorilor sai Autorizati dreptul de acces si utilizare a Serviciilor si Solutiilor enumerate in Formularul (formularele) de Comanda si orice alt produs CRMconnect.  Utilizatorul poate accesa si utiliza astfel de servicii pe durata exclusiva in scopurile de afaceri interne ale clientului si doar in conformitate cu documentatia si acordul, precum si orice alte restrictii sau obligatii convenite in scris de catre parti.

Ventacore SRL se obliga sa nu divulge persoane individuale sau numite unor terte parti fara acordul Clientului si sa proceseze toate datele colectate in conformitate cu Politica oficiala de Confidentialitate, publicat de website.

Clientul este responsabil sa pastreze confidentialitatea tuturor numelor de utilizator si parolelor ale utilizatorilor autorizati create si desemnati contului de Client (“credentiale”) si este singurul raspunzator pentru intreaga activitate desfasuta sub aceste credentiale.

Dupa terminarea sau expirarea Acordului, contul si orice continut din cont vor deveni inaccesibile. Pentru o perioada de 30 zile dupa anulare oricarui cont, Clientul poate solicita catre CRMconnect restabilirea acestuia. Dupa aceasta perioada, contul si toate datele Clientului continute de acesta vor fi sterse definitiv, iar acordul dintre CRMconnect si Client asa cum a fost stabilit prin Termenii Clientului va inceta automat. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca o parte a datelor pot ramane in backup-ul nostrum si/sau arhivate in sistem pentru o perioada de pana la 90 de zile. 

 1. Taxe si Plata

Serviciile sunt valabile sub forma de planuri de abonament lunare sau anuale in functie de durata si numar de Utilizatori activi, specificate de catre Client prin formularele de comanda.

Daca pe parcursul termenului, Clientul are mai multi Utilizatori activi sau mai multe aplicatii instalate decat cele specificate la momentul incheierii prezentului acord, Clientul este de acord sa achite o taxa suplimentara echivalenta cu lista de tarife aplicabila pentru Utilizatori activi sau aplicatii, pentru restul termenului.

Un Client nou va avea dreptul sa evalueze in mod gratuit oricare dintre pachetele de abonament pentru o perioada de test (depinde de oferta activa pe site sau oferta personalizata) si cu numar limitat sau nelimitat de Utilizatori. Daca un Client va solicita pe perioada de evaluare, utilizatori suplimentari, vom tarifa doar acesti utilizatori. 

Daca Clientul dorecte sa continue utilizarea Platformei dupa expirarea perioadei de evaluare, el va alege un pachet adecvat si va efectua o plata in avans pentru perioada urmatoare pana cel tarziu la finalul perioadei de evaluare. Daca Clientul nu a facut acest lucru, CRMconnect are dreptul sa inchida contul Clientului si conturile Utilizatorilor imediat ce perioada de evaluare se incheie, inclusiv are dreptul de stergere a intregului continut incarcat dupa 45 zile si terminarea imediata a contractului.

 1. Conditiile Serviciilor

5.1. Obligatiile Clientului

Clientul se oblige sa:

 • depuna eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a preveni accesul neautorizat la Serviciu sau utilizarea acestuia;
 • notifice prompt, in scris, Ventacore SRL, asupra oricarui acces sau utilizare neautorizata al Serviciului sau Credentialelor;
 • ia toate masurile rezonabile de mentinere a securitatii conturilor proprii, inclusiv prin alegerea unei parole puternice si prin nedistribuirea acesteia cu o alta persoana;
 • plateasca catre Ventacore SRL orice taxa aplicabila Serviciilor din prezentul Acord, in conformitate cu conditiile de plata specificate in semnatura acestui contract;
 • in situatia optiunii de Self-hosting, Clientul va acorda accesul necesar catre Ventacore SRL pentru a verifica validitatea utilizarii CRMconnect la cerere;
 • ia toate masurile rezonabile de protectie a fisierelor si bazei de date a Clientului si sa se asigure ca datele sale sunt sigure si in siguranta, recunoscand faptul ca Ventacore SRL nu poate fi tras la raspundere pentru o eventuala pierdere a datelor.

Daca datele Clientului sunt transmise de la sau catre Serviciu printr-un API, Ventacore SRL nu se face responsabil pentru nicio utilizare, divulgare, modificare sau stergere a datelor Clientului care sunt transmise  sau accesate de produse terte.

5.2. Confidentialitatea

Termenul de “Informatie Confidentiala” se refera la toate informatiile pe care oricare dintre parti le divulga (“Parte care divulga”) celeilate parti (“Parte primitoare”), fie in scris, electronic sau verbal si sub orice forma (tangibila sau intangibila), care este confidentiala, proprietara sau se refera la clienti sau actionari (fiecare fie existent, fie potential). Informatiile Confidentiale include, dar nu se limiteaza la:

 • orice informatie privind tehnologia, cum ar fi sisteme, coduri sursa, baze de date, hardware, software, programe, aplicatii, implicarea protocoalelor, rutine, modele, afișaje si manuale;
 • Informatii despre Client.

Pentru orice informatie confidentiala primita pe durata prezentului Acord, partea primitoare trebuie sa utilizeze acelasi grad de grija pe care il utilizeaza pentru a proteja confidentialitatea propriilor Informatii Confidentiale, dar nu mai putin de o grija rezonabila.

5.3. Protectia datelor

“Date cu caracter Personal”, “Operator”, “Procesator” au aceeasi semnificatie ca si in Regulamentul (EU) 2016/679 si Directiva 2002/58/EC si orice alta reglementare sau legislatie care le modifica sau le inlocuieste (in continuare “Legislatia privind Protectia Datelor”).   

Procesatorul de Date trebuie sa mentina Datele cu caracter Personal confidential si privat, cu exceptia cazului in care Operatorul de Date a dat consimtamantul in scris pentru ca Procesatorul de Date sa procedeze in acest mod, Procesatorul de Date nu va dezvalui niciun fel de date cu caracter personal furnizate acestuia de catre sau in numele Operatorului de date catre oricare terta parte.

Ventacore SRL poate utiliza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri atunci cand oferim serviciile noastre:

 • Pentru gestionarea contului dvs. (inclusiv atunci cand va abonati la unul dintre Serviciile noastre), evaluand nevoile companiei dvs. in vederea sugerarii de Servicii adecvate si pentru a raspunde solicitarilor, intrebarilor sau preocuparilor legate de servicii;
 • Pentru a preveni sau raspunde oricarei utilizari abusive a Serviciilor sau Aplicatiilor noastre sau orice incalcare a Termenilor si a oricaror legi aplicabile;
 • Incasarea taxelor de abonament.

Datele procesate includ:

 • Informatiile de contact cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, adresa IP, localizare geografica sau numar de telefon ale Administratorului de cont;
 • Informatii de facturare cum ar fi numar card credit, cont bancar si adresa detaliata de facturare cu privire la platile efectuate intre noi si dvs.;
 • Detalii privind Serviciile si Solutiile achizitionate de la noi;
 • Date de identificare unice cum ar fi nume de utilizator, numar de cont sau parola;
 • Continutul oricarui mesaj pe care ni-l transmiteti prin intermediul serviciului de solicitari, intrebare sau ingrijorare inclusiv prin e-mail, telefon sau prin intermediul Website-ului.

Noi procesam Datele dvs. cu caracter personal in aceste scopuri bazate pe interesele noastre legitime sau interesul legitim al unei terte parti, pentru a ne asigura ca oferim Serviciile noastre intr-o modalitate efectiva, sigura si eficienta. Acolo unde procesam date dvs. cu caracter personal pentru a va administra contul sau in masura necesara colectarii taxei de abonare, o facem doar in scopul prevazut in contractul incheiat cu dvs.

Acest proces se va desfasura in conformitate cu Legislatia privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. In particular, Ventacore SRL se angajeaza sa:

 • Proceseze datele personale doar in acord cu instructiunile Clientului si in scopul furnizarii unuia dintre serviciile oferite prin acest acord, cu exceptia situatiei in care, la solicitarea legii, Ventacore SRL va notifica Clientul cu prioritate, exceptie facand situatia in care legea o interzice;
 • Stearga definitiv toate copiile privind baza de date a Clientului aflate in posesia Ventacore SRL sau sa returneze aceste informatii, la alegerea Clientului, dupa incheierea prezentului Acord, ca subiect al intarzierilor specificate in Politica de Confidentialitate a Ventacore SRL;
 • Notifice Clientul daca instructiunile de procesare incalca legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, in opinia Ventacore SRL;
 • Implementeze si sa mentina masuri tehnice si organizationale adecvate in vederea protejarii datelor cu caracter personal impotriva procesarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderilor accidentale, distrugere, deteriorare, furt, modificare sau divulgare;
 • Se asigure ca toate persoanele autorizate sa proceseze date cu caracter personal, din cadrul Ventacore SRL, au semnat un acord de confidentialitate.

Clientul se obliga sa furnizeze cu acuratete catre Ventacore SRL, datele de contact, dupa cum este necesar pentru a notifica responsabilul cu protecția datelor clientului.

5.4. Reziliere

Clientul are dreptul de a rezilia Contractul in orice moment unilateral, fara motiv, informand Operatorul despre acest lucru prin e-mail sau prin intermediul Platformei.

Ventacore SRL poate rezilia Acordul imediat in situatia in care Clientul nu achita taxele aplicabile pentru Servicii, in termen de 21 de zile de la termenul limita specificat in factura si dupa transmiterea a minim 2 notificari.

 1. Garantii, Declinari de Responsabilitate, Raspundere

Serviciul, inclusiv site-ul, aplicatia, software-ul, continutul si toate componentele server-ului si retelei sunt furnizate “ca atare” si “asa cum este disponibil”, fara nicio garantie cuprinzatoare de orice fel si toate garantiile, fie ca este expres sau implicit, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de comercializare, titlu, adecvare pentru un anumit scop si neincalcare. 

Dvs. sunteti de acord cu faptul ca Ventacore SRL nu garanteaza ca CRMconnect va functiona neintrerupt, in timp util, sigur, fara erori sau virusi si nicio informatie sau sfat obtinut de catre dumneavoastra de la Ventacore SRL sau prin intermediul Serviciului nu vac rea vreo garantie nedeclarata in mod expres in acesti Termeni si Conditii.

 1. Forta Majora

In situatia in care oricare dintre parti este in imposibilitatea respectarii oricareia dintre obligatiile care ii revin prin prezentul Contarct sau sa beneficieze de unul dintre beneficiile acestuia din cauza dezastrelor naturale sau decretelor organelor guvernamentale care nu sunt din vina partii afectate (denumit in continuare “Eveniment de Forta Majora”), partea care a fost astfel afectata trebuie ca imediat sau in cel mai scurt timp posibil, in aceste conditii, sa anunte cealalta parte si sa faca tot posibilul pentru a relua executarea. Dupa primirea unei astfel de notificari, toate obligatiile prevazute in acest Contract trebuie suspendate imediat. Daca perioada de neexecutare depaseste termenul de 30 de zile de la primirea notificarii privind Evenimentul de Forta Majora, partea a carei abilitati de executie nu a fost atat de afectata, poate, prin notificare scrisa, sa rezilieze acest Contract.

 1. Separabilitate

In situatia in care unul sau mai multe dintre prevederile acestui Acord se dovedesc a fi invalide, ilegale sau inaplicabile in orice privinta, valabilitatea, legalitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi ale prezentului Acord nu vor fi afectate in niciun mod. 

 1. Lege aplicabila

Prezentul Acord si orice litigii care rezulta din sau in legatura cu acest Acord vor fi governate de legislatia romana fara a se face referire la principiile conflictului de legi. Partile sunt de acord cu instantele situate in Bucuresti, Romania ca avand jurisdictie exclusiva si loc de solutionare a oricaror litigii care apar in temeiul sau in legatura cu prezentul Acord.

****Atunci cand utilizati Serviciile noastre, ne incredintati informatiile dumneavoastră Intelegem ca aceasta este o responsabilitate importanta si depunem toate eforturile pentru a va proteja datele si a va oferi controlul.

versiunea documentului: V1.00.10082022

Ventacore SRL |  Cod Unic de Inregistrare 35039380  | Numar de înmatriculare J36/333/2022
Tulcea | Romania | juridic [at] CRMconnect.ro

 

Scroll to Top